Anul acesta am avut timp, cu greu, si de o mica vacanta. Pentru a alege destinatia si traseul am rascolit tot internetul. Fie gaseam informatii mult prea detaliate si nu rezistam sa citesc tot articolul, fie gaseam doar 2-3 informatii despre locatia care ma interesa.
In esenta: am obosit foarte mult cautand informatii obiective, structurate simplu si logic.

Vizitam.roSi uite asa a luat nastere ideea construirii unui ghid de calatorie simplu de utilizat, care sa contina informatiile de care ai nevoie atunci cand vrei sa iti planifici vacanta sau atunci cand faci research pentru a vedea unde sa-ti petreci cateva zile de concediu.

Proiectul este www.Vizitam.ro .

Acum sunt doar la inceput de drum, sunt in perioada in care realizez ce volum de munca este necesar pentru a construi acest ghid dar este un proiect frumos in care merita investit timpul necesar.

Pe langa ghidurile rapide pentru cele mai interesante destinatii – la care am inceput deja sa lucram – Vizitam.ro se va dezvolta in mai multe directii, incercand sa vina in ajutorul celor care-si planifica o vacanta de la alegerea locatiei, planificarea activitatilor si pana la planificarea unui traseu cu masina, sfaturi obiective pentru alegerea unui hotel.

Promit sa revin cu informatii in momentul in care voi trece la urmatoarea etapa a proiectului.

Leave a comment