2010. Inca un an, inca o provocare 🙂

Sunt intr-o perioada in care, de obicei, stau si ma gandesc la ce am facut in anul care tocmai trece si la ce am de facut in anul urmator.
Acum, insa, vreau sa ma concentrez mai mult pe ce voi face in urmatorul an decat pe ce a fost.

Acum un an faceam un pariu cu criza economica si speram ca aceasta perioada sa ne faca mai buni, mai eficienti, mai deschisi catre nou si catre inovatie. Nu prea a fost asa.
Anul acesta urat a avut, totusi, un rol important in demascarea unor oameni. Anumiti oameni isi arata adevarata fata doar in stuatii extreme.
Dar destul despre anul care a fost.

Pentru anul viitor vreau sa-mi diversific activitatile, sa explorez cat mai multe directii, sa ofer celor din jurul meu, familie, cei cu care lucrez, cei cu care interactionez, mai mult decat pana acum dar voi cere de la ei mai mult ca pana acum.

Va fi un an in care nu ma voi mai astepta ca cei din jurul meu sa faca the right thing , voi incerca sa ma asigur ca asa vor face.

Pentru anul care vine imi propun mult mai putine proiecte comparativ cu anii anteriori dar poate astfel voi reusi sa le duc la bun sfarsit. Sunt cateva surprize pe care le pregatesc pentru 2010, voi revenii cu detalii 🙂

Pana atunci insa, va urez un an linistit, sa fiti sanatosi si sa atingeti si obiective care acum va par imposibile.

La multi ani!

Leave a comment