Descrierea scurta de pe Imdb spune doar atat: „Scott Pilgrim must defeat his new girlfriend’s seven evil exes in order to win her heart.” dar filmul este, cel putin in opinia mea, mult mai mult decat atat.

scott_pilgrim_vs_the_world_posterScott Pilgrim vs. the World este un film de anul trecut, un film pe care l-am vazut mai tarziu decat trebuia dar despre care trebuie sa scriu :).

Inainte de toate, Scott Pilgrim vs. the World este o comedie epica, asa cum spune si tagline-ul „An Epic of Epic Epicness„.

Filmul este plin de referinte catre jocuri si comics-uri, este plin de stereotipuri ale perioadei, de scene care luate singular ar parea penibile si exagerate dar in contextul culturii generatiei Y par a fi desprinse din realitate, o realitate plina de epicness :).

Lasand totusi deoparte toate aceste aspecte care fac din Scott Pilgrim vs. the World o comedie savuroasa mai sunt si alte aspecte care trebuie luate in seama.
Cu siguranta veti observa lupta individului cu el insusi pentru maturizare si respect de sine intr-o lume pe care nici nu o intelege foarte bine, nici nu face eforturi sa o inteleaga iar „valorile” sunt atat de lipsite de valoare … Este lumea in care raspunsul la orice este „whatever„.

Va las in continuare cu trailerul filmului 🙂 Enjoy!

Leave a comment