Tocmai am aflat via zoso.ro despre articolul domnului Morar de la Catavencu.

In prima faza am fost uimit de aceasta jignire adusa romanilor si vroiam sa scriu o replica destul de agresiva la adresa domnului Morar dar am realizat ca nu ar avea, probabil, niciun efect. Raman uimit si de comentariile postate pe blogul lui Morar (o parte din ele).

Cum este posibil sa imparti Romania in prosti si destepti dupa optiunile electorale?
Cat de nesimtit trebuie sa fii? Nu, nu nesimtit. Aici gresesc eu. Este vorba doar de gesturi disperate in urma ultimelor sondaje electorale unde PSD este lider. Este vorba doar de o actiune facuta la comanda politica.

Romania sufera de foarte mult timp de o boala foarte grea: lipsa alternativei politice. Toti sunt o apa s-un pamant.

Daca acum 8-12 ani puteam sa afirm, din naivitate, ca sunt simpatizantul unui partid sau al altuia acum nu mai pot face asta; intre timp m-am maturizat si am inteles ca la noi in tara nu exista oameni politici, nu exista partide politice, nu exista platforme, exista doar o mare adunatura de hoti care s-au strans in jurul unui lider si care alearga dupa acelasi ciolan care de la an la an devine din ce in ce mai mic.

Cum poti spune ca Basescu e mai bun decat Geoana sau ca Tariceanu e mai bun decat Vadim? Sunt diferiti, da, dar toti au acelasi program de lucru, alearga dupa acelasi ciolan.

In conditiile astea cum poti spune ca un partid e votat de prostii care merg la vot si ca desteptii care nu merg la vot ar trebui sa se mobilizeze si sa voteze pentru celalalt partid? E aberant!

Observ cu amaraciune ca si anul acesta, ca si pana acum, avem o campanie electorala bazata pe acuzatii, mizerii si gunoaie.

Eu nu stiu daca am sa merg la vot pentru ca nu as avea pe cine sa pun stampila. Poate daca in colegiul meu ar candida primarul Sibiului as merge, dar nu este cazul.

Leave a comment