De cateva zile tot ascult un mixtape si m-am gandit sa-l share-uiesc cu voi. Sunt putin peste 50 de minute de muzica buna care sper sa va placa. Hit Play!

httpa://www.youtube.com/watch?v=9ka5bgHnHyg

Altele

Citeam zilele trecute, intr-un articol pe Refresh.ro, ca blogosfera autohtona continua sa scada si tocmai din aceasta cauza mi se pare putin ciudat ca tocmai acum am simtit, oarecum, nevoia de a ma intoarce la scrisul pe blog. Trebuie sa recunosc ca intotdeauna m-a fascinat foamea unei pagini albe care se cere a fi completata cu ideile tale si intotdeauna mi-a placut senzatia lucrului finalizat, chiar si atunci cand termini de scris un nou articol pe blog.

Am mai avut tentative si in trecut, de fiecare data m-a oprit ceva, poate ca lipsa timpului, poate faptul ca Facebook exista si imi este mult mai usor sa comunic acolo dar intotdeauna am avut impresia ca nu este chiar acelasi lucru cu scrisul unui articol pe blog.

Proiecte si planuri de viitor

In urma cu ceva timp m-am apucat, in putinul timp liber pe care il am, de un proiect maret, cu planuri pe cativa ani. Am stat si am luat in considerare „toate”  variantele de evolutie ale proiectului, am definit alternative, am facut analize, am redefinit proiectul …
Am pierdut atat de mult timp in detalii incat timpul a trecut si planurile au ramas doar atat, planuri.

Zilele acestea m-am hotarat sa-l re-evaluez si sa planific si execut gradual. Astfel, am hotarat sa regandesc si sa relansez blogul DeLaMamici.ro. Pentru moment este doar un blog de nisa pe care vreau sa-l transform intr-un instrument cat mai util pentru parintii din Romania iar pe parcurs vom vedea in ce directie evolueaza.

Tot in aceasta perioada am pornit un alt mic proiect care isi are radacinile intr-o veche pasiune de-a mea, comertul electronic.
Este vorba de Review Pe Bune!, un blog de review-uri de produse.

Ca si proiectul anterior, Review Pe Bune! este un proiect pe care l-am gandit si planificat de multe ori dar pe care il incep incet.

Ne auzim curand 🙂 Enjoy the music!

2 comments
 • Costin Cocioabă
  Posted on 26 iulie 2015 at 13:07

  BIne ai revenit pe blog! 🙂

  Reply
 • Daniel Buca
  Posted on 26 iulie 2015 at 15:16

  Multumesc, Costin 🙂

  Reply

Leave a comment