Pe cat de inversunat am fost in a-mi sustine punctul de vedere si opiniile politice in dialogul cu cei din jur inainte de turul 1 pe atat de tacut am fost in perioada urmatoare.
Am ajuns la un moment dat, in acea perioada, la concluzia ca nimeni, din clasa politica actuala, nu merita atata atentie si consum de energie din partea mea in acest moment.

Raman la mai vechea mea opinie: nu avem inca o clasa politica suficient de matura pentru a merita atentia si implicarea noastra.

Pana cand va evolua clasa politica romaneasca trebuie sa evoluam si noi, ca popor.
Asa cum spuneam si cu alte ocazii: trebuie sa ne asumam atat trecutul cat si prezentul si sa vedem ce avem de facut de acum incolo. Trebuie ca schimbarea in bine a acestei tari sa plece din sufletul fiecarei persoane.

Trebuie sa redescoperim in noi notiuni cum ar fi „integritate”, „individualitate”, „respect”; trebuie sa cultivam un nou sistem de valori pornind de la modul in care interactionam chiar noi cu cei din jur. Este un drum lung pana departe.

Revenind la politica made in romania: pana cand lucrurile nu vor ajunge la o normalitate (oricat de abstracta ar fi aceasta notiune in aceste zile) spun No more si ma abtin de la comentarii publice.

Leave a comment