Update 2019: între timp, proiectul ecplus.ro a fost închis și articolele au fost mutate aici, pe danielbuca.ro. Deși dorința de a scrie despre ecommerce este mare, este prea puțin timp dispoibil.

————

În cazul în care nu vă dăduseți seama, deja, după cele câteva zeci de articole pe care le-am scris până acum pe teme legate de comerțul online, aceasta este una din zonele de interes pentru mine căreia îi dedic destul de mult timp de studiu.

Am scris de-a lungul timpului (blogging since 2008), aici, pe blog, despre importanța review-urilor și cum le poți folosi în avantajul tău, despre loyalty și gamification în contextul unui magazin online, despre cum lucrează antreprenorii din eCommerce cu echipele lor și despre multe alte subiecte conexe, inclusiv câteva serii de articole și înregistrări video de la cursuri pe care le-am susținut.

ecplus.ro – dedicat lumii comerțului online

Acum nu mai am la dispoziție timpul pe care îl aveam în urmă cu ceva ani, atunci când scriam pe blog și despre eCommerce dar și despre alte subiecte.

Apreciez foarte mult alte inițiative în această zonă, sunt chiar un vizitator frecvent pe ECOMpedia dar nu cred ca strică o resursă în plus.

Pe ecplus.ro voi prelua o parte din materialele recente de pe acest blog pentru început iar apoi voi continua să scriu materiale noi pe subiecte relevante. Am deja o listă destul de lungă de subiecte pe care vreau să le ating, am început să lucrez și la o mică broșură de eCommerce pe care o voi oferi gratuit.

Citește manifestul ecplus.ro

A construi un business este greu, este un lucru pe care îl știm deja. A construi un business de eCommerce (comerț online), într-o lume care se mișcă atât de repede este și mai greu. Să-l faci să meargă bine spre foarte bine poate părea chiar imposibil.

Noi suntem aici pentru a face acest lucru mai ușor. Ne-am dori să putem spune că avem soluția tuturor problemelor de care te-ai putea lovi dar nu este așa. Împreună, însă, putem găsi soluții la multe dintre acestea.

Cui se adresează articolele de pe ecplus.ro?

  • Vrei să lucrezi în domeniu (sau lucrezi deja) și vrei să înveți mai multe despre această industrie?
  • Vrei să deschizi un magazin online și vrei să te pregătești pentru ce va urma?
  • Ai deja un magazin online, nou sau chiar cu vechime, și vrei să fii la curent cu ce se întâmplă în industrie?

Link articol complet: ecplus.ro

Leave a comment