Acum suntem, asa cum scria si Cristina aici (pe blogul ei de mamica), intr-o mini vacanta pe final de August, ultima, cred, din aceasta vara avand in vedere ca in cateva saptamani incepe scoala.
Deasemenea, incepand cu 1 Septembrie incep si eu o noua aventura profesionala dar despre asta voi scrie atunci si veti vedea schimbarea in statusul de pe LinkedIn.

Ma gandeam acum la vara trecuta, la anul trecut, an in care am petrecut aproape 6 luni in San Francisco. Nu am fost singur, am fost inconjurat de colegi iar unii dintre ei mi-au devenit, intre timp, buni prieteni.

A fost o perioada foarte frumoasa, plina de lucruri pe care nu le mai facusem pana atunci dar nu am putut sa ma bucur asa cum ar fi trebuit, a fost ceva care mi-a lipsit, familia.

Fix acum un an (aproape, pe 31 August 2014) am inchiriat un Porsche Cayenne si am plecat intr-o mica plimbare la sud de San Francisco. Am fost la Nasa Research Center, ne-am plimbat prin Mountain View, Palo Alto si am fost in campus la Stanford.

Daniel Buca | Facebook

Happy times, vizita la Stanford era un moment pe care il asteptam de ceva timp, mi-a placut dar ceva parca lipsea, nu am putut sa nu simt acest lucru. Da, este vorba despre fetele mele.

Astazi sunt pe plaiurile mioritice dar fetele mele imi sunt alaturi si daca ar fi sa aleg intre un moment preferat atunci as alege momentul de acum, nu cel de acum un an.

Daniel Buca | Facebook

Si uite asa ajung sa ma gandesc la viata si la prioritati si realizez ca nimic nu este mai important decat familia.

Da, viata profesionala este, si mai ales pentru mine, foarte importanta. Este sursa unor satisfactii care nu pot fi egalate si nu pot fi obtinute altfel dar fericirea se poate atinge numai pastrand un echilibru intre viata profesionala si viata de familie.

Nu am acum un moment de revelatia acum, am stiut de la inceput ca echilibrul este secretul, am, insa, un moment in care mi se reconfirma. Si sunt happy si am vrut sa impart asta cu voi 🙂 .

Leave a comment