Asa cum spuneam si aseara pe twitter, acum putin peste 1 an am scris despre variantele romanesti ale Mashable sau TechCrunch. Incheiam articolul de atunci cu „Ce va urma ramane sa vedem impreuna.”.

Uite ca a trecut un an si am zis sa trag linie si sa vad ce s-a intamplat.

Odin.ro a murit

Un proiect inceput frumos pe o zona destul de interesanta dar care a murit mai devreme decat ma asteptam. Care a fost cauza? Nu stiu. Poate lipsa unei echipe dedicate in spatele blogului, poate raspunsul din partea publicului nu a fost cel asteptat, poate momentul nu a fost bine ales.
Odin.ro este acum doar un formular cu un camp unde-ti poti adauga adresa de email pentru a fi anuntat cand va fi lansat. Atat.

Strategist s-a schimbat

Strategist.ro a devenit agentie de social media.  Cred ca se putea face un mix intre blog de online si prezentare a serviciilor agentiei de social media. Deasemenea, ma asteptam sa vad mai mult pe site-ul unei agentii de social media, de exemplu: linkuri catre conturile FB sau Twitter ale agentiei.

Capslock m-a dezamagit

Da, Capslock.ro este o dezamagire pentru mine. Cateva articole, postate destul de rar, subiecte care nu intotdeauna se preteaza pentru un astfel de site.
Poate si pretentiile mele au fost foarte mari si asta amplifica dezamagirea de acum.
Pacat! Se poate mai mult, sunt sigur.

reFresh castiga cursa

Refresh.ro este castigatorul primului an. A evoluat mult in aceasta perioada, a diversificat continutul (nu atat de mult cat mi-as fi dorit dar este ok), a avut si cateva incercari de articole in serie care au incetat sa mai apara la un moment dat dar, totusi, a miscat.

In momentul de fata cred ca refresh ar trebui sa pastreze nota generala a articolelor dar, in acelasi timp, sa se focusese si pe articole de specialitate.

Mai vedem peste un an ce s-a mai intamplat 🙂

6 comments
 • fanel
  Posted on 27 mai 2010 at 13:02

  Fratie daca tot te-a dezamagit CapsLock-ul de ce dracu il mai tii in blogroll? A da era un text doar pentru trafic.

  Reply
 • Daniel Buca
  Posted on 27 mai 2010 at 13:47

  @fanel
  „fratie”, pentru ca inca il citesc, inca il am in google reader.
  apropo: ce text e pentru trafic?

  Reply
 • Tweets that mention Bloguri de nisa despre online in .ro (1 year after) | Daniel Buca -- Topsy.com
  Posted on 27 mai 2010 at 15:50

  […] This post was mentioned on Twitter by Liviu Taloi, Daniel Buca. Daniel Buca said: Bloguri de nisa despre online in .ro (1 year after) http://bit.ly/bBgclQ […]

  Reply
 • Cristi
  Posted on 28 mai 2010 at 0:24

  CapsLock pornise cel mai bine anul trecut sau cel putin mie asa mi-a lasat impresia. Avea si 2 oameni cu f mare notorietate in spate, ceea ce parea un atu decisiv.
  Avea articole ok, structurate si mai ales interesante. Pe urma s-a dus dracu cand Bobby Voicu nu a mai scris iar Zoso a impregnat stilul lui de a scrie articole. Un citat plus cate un comentariu sarcastic. Ori pe un blog de genu as vrea sa vad opinii argumentate obiectiv …

  Reply
 • Daniel Buca
  Posted on 28 mai 2010 at 0:28

  @Cristi
  Corect! exact asta ziceam si eu 🙂
  O combinatie Bobby + Vali Petcu ar fi fost super da Bobby n-a mai scris si Vali Petcu a devenit Zoso, chiar daca era vorba de capslock.
  Cum spuneam si in articol, dezamagirea a fost mare tocmai datorita faptului ca era vorba de cei doi.

  Reply
 • Leapşă de dat în mintea copiilor (sort of) » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'
  Posted on 2 iunie 2010 at 8:59

  […] cu poveşti de absolvire următoarelor şi următorilor: Lucia Verona, Provinciala, Pancu, Geocer, Daniel Bucă şi Fata din port. Tagged chinezu, hoinaru, leapsa, poveşti de absolvire Cancel […]

  Reply

Leave a comment