Luna Ianuarie a fost intotdeauna, pentru mine, o luna grea. Incepem un nou an, in cateva zile incep si eu un nou an din viata (ca in fiecare ianuarie de 33 de ani incoace 🙂 ) si aceste doua evenimente ma „obliga” sa trec printr-un proces de auto evaluare.

Stateam si ma uitam astazi la danielbuca.ro si am realizat ca fiecare articol nescris pe acest blog in ultimele luni este o promisiune tina fata de mine. Mi-am promis ca nu voi mai scrie despre subiecte politice pana cand nu se va schimba ceva in aceasta tara si uite ca am reusit sa ma tin de cuvant.

Sunt dezamagit de tara in care traim, de incapacitatea ei de a iesi la liman, contrar tuturor piedicilor si constat, cu parere de rau, ca traim sub semnul mioritei.
Sunt dezamagit de majoritatea oamenilor din aceasta tara, acea majoritate care isi accepta umila si cu privirea plecata streangul strans la gat.

Si totusi, dincolo de aceasta imensa dezamagire, in urma cu cateva saptamani am facut alegerea, iar, sa raman aici, in aceasta tara.

Dar sa trecem peste dezamagirile trecutului si sa privim cu incredere viitorul :).

Nu ma astept la minuni de la 2011, chiar ma astept sa ne afundam si mai mult. Probabil vom munci mai mult (aici eu am un avantaj, munca nu m-a speriat niciodata 🙂 ), probabil vom fi mai stresati, mai agitati dar asta nu va insemna decat ca trebuie sa ne gasim surse noi de regasire a noastra.

Imi propun ca in acest an (ca si in alti ani, cred 🙂 ) as fiu mai bine organizat si astfel sa pot realiza si mai mult decat am realizat pana acum si, mai important decat orice, sa fiu alaturi de familia mea mai mult decat pana acum.

Si nu in ultimul rand: imi propun sa ma intorc pe danielbuca.ro cel putin saptamanal.

Leave a comment